The Healthy Box - Februari

-  Detta inlägg innehåller pressutskick -

Februari månads Healthy box kom för ett tag sen och den har faktiskt stått nerpackad pga flytt fram tills någon dag sen, det bästa jag vet är att få plocka bort utskick som står och tittar på mig i kartonger. Jag har varit bra nyfiken på den här proteinellan så lite lycka är det allt att den kom så jag nu får testa den. En sak har jag faktiskt öppnat i i detta utskick och det är pastan som jag använde mig av när vi var på min son´s innebandycup förra helgen, jag kokade den och kylde ner för att använda den i kycklingsallad med pesto och jag gillar den här pastan som sjutton. Jag sa till Björn flera gånger under tiden jag åt min sallad att pastan var så god, ja tydligen tyckte jag inte att det räckte att säga det 1 gång utan sa nog det 3-4 gånger i alla fall ha ha. Så tips på supergod, eko och glutenfri pasta. Jag som är lite känslig för gluten gillade verkligen att den kom en förpackning glutenzym, jag har inte hunnit testa den ännu men snart så!

Någon som testat proteinellan?

Mellisrutan testade jag lite snabbt i bilen igår när jag var på språng och nej, det var inget för mig. Det jag verkligen uppskattade i denna box var att man även fick med en sheet mask då jag är en riktig skönhetsnörd. Helt okej shake, drack den igår när jag var och städade ur min lägenhet dock så fick jag ont i magen efter jag druckit den. Jag läste dock inte vad det var i och jag reagerar på vissa proteiner så något i den var inte i synk med min kropp. Hur som helst, boxen bjöd både på nya favoriter och några missar... för mig i alla fall.
Thehealthybox - da carla - glutenfripasta - pressutskick - proteinella
1
FletcherBig

Hi. I have checked your yummifood.se and i see you've got
some duplicate content so probably it is the reason that you don't rank high in google.
But you can fix this issue fast. There is a tool that creates articles like human, just search in google: miftolo's tools