

Och just den här gången så var Björn ner själv till Borlänge för att handla då jag jobbade och då hände något som jag blir riktigt irriterad på... Personen bakom delidisken visste typ ingenting, det var en sommarjobbare. Det är inget konstigt med sommarjobbare MEN jag tycker att ska man jobba bakom en delikatessdisk så borde man väl ha någon sorts vetskap om vad man säljer? Personen hade sagt flera gånger att hen inte visst om saker Björn frågade och sen skulle Björn köpa osten Kaltbach, som är en ny (för oss) favorit, så han köpte en bit från personen bakom disken... Sen när jag skulle plocka fram allt innan vi skulle äta så var det inte alls baltbach utan en appenzeller. Asså vaa? För er som inte vet så sitter det en stor folie "etikett" på HELA undersidan av en appenzeller. Jag tittade först på osten, tänkte det här är väl inte kaltbach och kände inte alls igen den på doften.. Så vänder jag på osten och där står det över hela undersidan av osten APPENZELLER. Kände bara, WTF! Det ännu mer sjuka är ju att man plastar in osten och sätter på en etikett UTAN att se att man säljer fel ost...



Ja jag håller med dig!
Jag har själv arbetat i delikatessen på Vivo Lidingö. (Tuuuusen år sedan) där fick jag lära mig om allt och lite till.
Skulle handla färsk tonfisk i den stora affären på Norra backa i Blge.
Pojken tar fram den ståtligt långa tunna filékniven (NÄJ!!!) och skall skiva den fina tonfisken utan att fråga hur tjocka/tunna bitar vi vill ha, WOOOOT!! STOOOPPP!!!
Nej tack jag ska inte ha något.
Eller i den Stora Ica butiken i stan när jag ville ha supertunna skivor av den fina rökta skinkan och poängterar det gör ABSOLUT INGENTING om skivorna faller isär. LÄGG GÄRNA DE MED ETT LITET MELLANRUM OCH PAPPER FÖR VARJE LAGER.
Meeen, näe det går inte in.
Ibland vill jag bara hoppa över disken och ställa mig där och visa hur fan (ursäkta) man arbetar och hur beter sig socialt i delikatessen. Brrr!!
Listan kan göras lång.
Tack gud att det finns en till som fattar något.
Kram påre!

1