Hej på er! Ville bara hinna in här en sväng och önska er en glas påsk. Jag färgade faktiskt lite ägg igår och jag tycker dom blev så himla coola. Jag hade en rödkål som legat i kylen ett tag och stirrat på mig så igår så tog jag äntligen ta i att färga mina ägg. Du kokar bara upp vatten (cirka 1 liter) med rödkål (1 st, grovt hackad), sen låter du det sjuda cirka 30 minuter innan du tar av kastrullen från plattan och låter det kallna innan du silar bort rödkålen. Tillsätt 4 tsk vitvinsvinäger i ditt vatten sen lägger du ned hård kokade ägg. Sen kan du välja hur länge du vill att dom ska lägga, dom första kanske låg någon timme sen plockade jag upp dom, sen lät jag några ligga kvar några timmar till sen fick några ligga kvar under natten (i kylskåpet). Men du får gå och vända på äggen emellanåt så alla får färg runtomkring om det inte täcker äggen. Ganska enkelt eller hur!?
Dags att skala ägg och fixa klart våran påskmiddag, under tiden jag skrev det här inlägget har jag mumsat på knäcke med smör på, ätit löksill och druckit öl. Asså behöver det vara så mycket krångligare? Mums, så jäkla gott! Hoppas ni också får lite god påskmiddag i magen. Kram på er!