Söndagen började bra ♥

GOD MORGON ♥ Nu var det ett tag sen jag skrev här inne, lusten har inte funnits där och då måste det få vara så. Har dock börjat tänkt lite smått igen på att komma tillbaka och imorse kändes det bara så rätt. Så här är jag nu, HEJ! Och jag börjar med ett frukostinlägg, lite extra extra för det är Söndag..
 
 
 
Nog känns det att våren är här allt, och jag har unnat mig tulpaner. Längtar tills dom börjar växa utanför mitt sovrumsfönster, det är väl något magiskt att vakna upp till i alla fall om något. Frukosten fick bestå av pannkakor - glutenfria/mejerifria, jag byter bara ut mjölet mot Lailas gula mjölmix och mandelmjölk. Toppar pannkakorna med färska jordgubbar, honung och knaperstekt bacon. Det är som ett gift par, pannkakor och bacon är kärlek ♥.
 
 
 
Vet inte hur mycket jordgubbar (och blåbär) jag har hunnit unna mig redan i år. Har aldrig odlat det, så mycket som jag brukar odla men i år blir det några plantor. Dom brukar sprida sig fint så det räcker med några enstaka men sen är jag ganska low key på odlingen i år..
 
 
 
Koppen och fatet, visst är det magiskt set!? Jag fyndade dom på Myrorna i Borlänge för några helger sen. Jag borde dock köpa några fler, köpte bara 2 st set och när jag kom hem hade ena koppen spruckit lite inuti. Direkt jag såg dom kände jag bara, wow, hur fina och på bild kommer dom vara magiska. Nog hade jag rätt i det allt..
 
 
Får passa på att önska er en fortsatt fin Söndag, solen har verkligen strålat mer än någonsin sista veckorna. Hoppas det blir en riktigt vacker vår och helt otrolig sommar. Det skulle väl vara magi om något. Stor kram till er..
 
dalarna - detlillaextra - frukost - matblogg - söndag
10