Köttbullar, mos & brysselkål


Idag vart det hemmagjort mos, köttbullar, gräddsås, lingon och smörfräst brysselkål med honung. Det var faktiskt både min lunch och middag, hade bara ätit 2 hårda mackor innan så det var behövligt att få lite god mat i magen på kvällen. Kevin var även duktig att testa brysselkål som är en väldigt underskattat grönsak, men han gillade det inte. Tycker han är superduktig som testar i alla fall. Att göra mos har aldrig varit min starka sida men idag lyckades jag riktigt bra, len och riktigt god.
Kevin hade önskan om efterrätt ikväll, snäääääääääälla sa han flera gånger. Jag såg att vi hade några bananer som började bli dåliga så fräser väl på dom i lite smör med socker och kanel. Önskar att jag hade ingefära hemma också men det har jag tyvärr inte så det får gå bra ändå, sen avslutar jag nog att pressa över lite färsk clementinsaft över bananerna som får koka in innan det blir servering med vaniljglass. Ett gott och enkelt sätt att ta reda på några bananer.