Kladdig chokladmuffins

2 st ägg
2,5 dl strösocker
100 gram smör
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
Vispa upp ägg och socker till en porös smet. Blanda i det smälta smöret och dom resterande ingredienserna, vispa till en jämn smet. Smeten blir ganska trögflytande. Skeda upp rejält med smet i muffinsformar.
Grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!!
Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dom gräddas längre. Du måste ju se till att behålla det kladdiga i mitten . Ta ut dom och låt dom svalna lite. Ät tillsammans med grädde eller glass & bär.
Grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!!
Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dom gräddas längre. Du måste ju se till att behålla det kladdiga i mitten . Ta ut dom och låt dom svalna lite. Ät tillsammans med grädde eller glass & bär.

Läskig färg men de ser goda ut så det är nästan så man måste testa dem :)