Matig sallad med chevré, rödbetor, blåbär & nötter

För några dagar sedan så gjorde jag en matigare sallad till lunch som bestod av färdigkokta rödbetor som jag rostat lätt i ugnen tillsammans med paprika, kokt zucchinipasta, chevre, blåbär, rostade val- & pinjenötter och toppade med agave sirap som "dressing".
 
Att koka zucchini är superenkelt, du hyvlar bara zucchinin med potatiskalaren, går lika bra med en osthyvel. Dock inte ända in till "kärnan", man får vända zucchinin så man tar ifrån alla sidor. Koka upp vatten och tillsätt salt, lägg ner zucchinin och låt koka lite lätt cirka 2-3 min. Ta upp och låt vätskan rinna av..
 
Vatten dricker jag {vi} för det mesta till maten och nu när jag köpt mig en Sodastreamer så förstår jag inte hur jag kunde klara mig utan den innan. Tyckte att det enda vi gjorde var att köpa bubbelvatten på affären hela tiden. Detta är absolut ett av dom bästa köpen denna sommaren!
blogg.se/foodie - bloggare - bloggse - chevre - dalarna - falun - lunch - mat - matblogg - nötter - rödbetor - sallad
1
Evelina

Vad gott det låter:)!! Kul recept!

Svar: Testa =)
Linda