Sesamknäcke m. Fänkål&Rosmarin {LCHF}

Sesamknäcke
1 plåt
3 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
60 gram riven ost (gärna lagrad)
1 msk fiberhusk
1 dl vatten
2 ägg
1/2-1 tsk salt
1 tsk fänkål
1 tsk rosmarin
Flingsalt & hel kummin
Blanda samman alla ingredienser (riv osten grovt och mortla eventuella kryddor), och bred ut på en klädd plåt. Strö flingsalt & kummin på toppen, tror till och md jag körde exra rosmarin & fänkål också. Ställ in i ugnen 170 grader i 20 min. Ta ut plåten och skär försiktigt önskad form på brödet. Sänk sedan värmen till 140 grader ochställ in plåten i ugnen igen cirka 40 min. Ta ut brödet och känn så det är torrt rakt igenom.
Supergott med en bit ädelost och en smarrig marmeladklick på