Frösotto&ett glas rött

Ikväll åt jag något jag velat prova lääänge, jag fick en förpackning med Risenta´s frösotto i en låda från Smakbox om jag inte minns helt fel som har stått och stirrat på mig i skafferiet hur länge som helst och något som jag har märkt med mig är att jag alltid frågar alla andra vad dom vill ha för mat till lunch/middag  och så blir det nått av det dom gett som förslag. Men det är så många gånger som jag faktiskt vill äta andra saker men väljer att göra mat som jag vet passar alla. Varför ska jag anpassa mig hela tiden? Jag får nog tuffa till mig lite här. Så ikväll hade Kevin ätit hos en kompis och jag tog tillfället i akt och trollade till frösotton. Jag gjorde exakt som det står på baksidan av förpackningen, sen valde jag att äta frösotton tillsammans med ugnsrostade tomater, toppade även med flingsalt, mer riven parmesan och nymald svartpeppar. Jaaa just ja, hade även på pinjenötter. Nästa gång, ja för jag kan tänka mig att det blir en nästa gång faktiskt för den var faktiskt god, så väljer jag nog lite mer grönsaker samt att tillsätta mer krydda för det saknade jag lite grann. Men jag kan absolut rekommendera denna frösotto. Det enda du behöver tillsätta är lite olja som du steker frösotton i, några minuter. Sen 5 dl vatten och 1-2 dl riven parmesan. Koktid cirka 15 minuter så du fixar denna middag på ett kick. Enkelt va!? Har du testat om inte så tycker jag att du ska göra det. Dags att borsta gaddarna och krypa ned under täcket, lyssna på regnet utanför och kolla på mina inspelade program av The real Housewives of Orange County, älskar dom där galna damerna. Alltid är det drama ha ha. Ha en fin kväll, kram på er.
frösotto - middag - risenta - smakbox - tips - vegetariskt