Gårdagens pasta

Asså gårdagens pastatallrik var inte att leka med DOCK så önskade jag verkligen var glutenfri för jag fick så ont i magen efteråt. Jag är inte glutenallergiker men magen är känslig för det... Jag gjorde faktiskt egen pesto för vi har så vansinnigt med färsk basilika på gården och sen använde jag även lite grädde när jag kokade ihop såsen.. Ja filmade allt i vloggen som kommer upp imorgon på min Youtube - kanal så vill du se exakt hur jag gjorde rätten kan du kolla där sen. Jag lägger upp en länk här när den finns ute.
 
Sen för att göra den lite matigare än bara pasta så vart det även sojanuggets från Hälsans Kök till, dom är så himla goda.
 
Gissa om jag älskar mina nyinköpta tallrikar då!!! Råkade springa över dom när jag var i Borlänge sist men dom var ganska dyra så jag köpte bara 2 stycken nu så köper jag 2 till nästa månad. Sen fanns det bara 2 st kvar där och jag vill invänta en ny leverans för dom tallrikarna som fanns kvar var lite för ljusa för min smak. Alla tallrikar ser lite olika ut i färg och jag vill ha lite mörkare. Hur som helst, älskar dom!
 
Blir nog några fler bilder med dom där tallrikarna, (lika bra ni vänjer er 😉) har redan fotat en annan rätt som vi åt härom dagen men idag blir det grillad majskyckling i libabröd med goda tillbehör.
 
Vad ska ni äta ikväll?
pasta - pesto - sojanuggets
1
Rebecca Adnell

Ser gott ut!

Svar: Tack det var också :)
Linda