En fin Julklapp från Hot Chilly AB

Detta inlägg innehåller pressutskick

Precis innan Jul så fick jag hem ett superfint paket från fina Ala på Hot Chilly och vi har har inte hunnit smaka på allt men några saker och som har blivit favoriter. Tycker det är så kul att testa nya saker, det kanske inte går hem alla gånger men många gånger så hittar massa nytt gott som man kanske inte vågat köpa i affären eller så kan det vara produkter man inte ens visste att dom fanns för det kan vara specialbeställningar osv.

Innan Jul så testade vi faktiskt babaghanougen tillsammans med falafel, men hallå, varför har ingen berättat att babaghanouge är så gott? Till och med min son Kevin på 11 år älskade den här mumsiga aubergineröran. Likaså falafel, mums. Skulle behöva besöka ett riktigt härligt falafelställe..

Vilket härligt paket va, eller snarare Julklapp!

Det absolut bästa hittills i boxen är fefferoniburken, vi har bara halva kvar!!! Asså dom är sjukligt goda, helt besatt av dom är vi. Till och med pappa älskade dom och har försökt hitta en burk till sig själv på nån affär ha ha, det är nog inte så lätt att få tag i den här godingen.  Tusen tack till Ala på Hot Chilly AB ♥.
alkaizhwan - burcusweden - greenisthenewblack - hotchillyAB - nordicriceproduction - riceisourfield