En mysig grillkväll + Vloggare på Youtube

Usch vad länge sen det vad jag uppdaterade här inne *skämskudde men så jag tänkte bryta denna tystnad med ett inlägg från en av våra sköna sommarkvällar här hemma som avnjuts i pergolan emellanåt och nog har det stället blivit en stor favorit i trädgården allt.
 
Förresten, tror inte jag sagt det men jag har ju även börjat vlogga på Youtube fast under mitt andra namn "sweetkay" och det är mer blandat där från både vårat hem, trädgården, mat och skönhet (samt min virrighet och humor). Om det är någon som är intresserad att följa så finns jag → här.
 
Det kommer ut nya vloggar varje Fredag morgon och det får bli en vlogg i veckan fram tils jag fått igång mina redigeringsskills mer så kanske det blir 2 st i veckan. Nu finns det i alla fall 2 st vloggar och en ny kommer up på Fredag igen :).
 
 Åter till pergolan och trädgården..
 
Jag gjorde i ordning en mysig grillplats i trädgården för några veckor sen och nog trivs jag där allt och det är gaska skönt att stå i skuggan under äppelträdet en stund för att vila från solen om den står högt på dagen. På kvällen så får jag njuta av solnedgången istället och det är så perfekt att det ligger precis bredvid pergolan så jag kan sitta där och njuta.
 
Focaccia, nygrillad kyckling, grekisk sallad, såser, hetta och lite god dryck. Kan det bli bättre? Ja, om man maten avnjuts i Grekland kanske men innan jag tar mig dit igen (som jag hoppas på snart. Grekland & Italien står högt på listan) så njuter jag till max här hemma istället. Man får liksom skapa sitt egna lilla Grekland eller Italien..
 
 Fingeravtrycken tyder på mycket goda drycker
 
Fler såna här kvällar ser jag fram emot i sommar
 
barbecue - grilla - iminträdgård - pergola - trädgård - vloggare - youtube