Tillbaka till ruta 1 och fördelarna med juice

Back to where it all started! Så jag har tagit beslutet att flytta tillbaka min blogg hit till Blogg.se portalen pga för mycket strul Jag använde mig av eget webhotell innan samt wordpress och jag fick nästan börja varje inlägg med strul och vem orkar med det i längden? Det blev mer och mer att det roliga med att matblogga försvann för det vart bara en evig kamp varenda gång så NU hoppas jag på en blogg utan strul. Vet dock inte om alla länkar osv funkar i alla inlägg MEN det är inte hela världen. Huvudsaken jag går igång allt igen och tycker det är KUL igen.
 
För er så märker ni nog ingen skillnad för adressen är detsamma (Yummifood.se) det är nog mest bara designen som ser typ lika ut som min lifestyle blogg (sweetkay.se). Men jag älskar verkligen att ha stora bilder i min blogg och just denna design har jag fastnat för..
 
Första inlägget blir inget märkvärdigt, det handlar bara lite om juicer, fast det är inte så bara. jag är sjukt dålig på att äta frukt som te.x äpple/apelsiner men nu har jag börjat anvönda min Juicecentrifug som en galning. Det går nästanvarje dag och vissa dagar flera gånger. Man får i sig så himla mycket vitaminer och jag är en person som aldrig köper hem juice från affären för det innehåller så mycket socker etc så detta är verkligen toppen.
 
Men det första juiceglaset på morgonen brukar vara mitt älskade glas med selleri, dock händer det att jag inte dricker det varje dag heller. Blir väldigt dyrt att dricka sellerijuice varje dag då en förpackning går åt till 1 fullt glas som man ska få i sig på tom mage. OM du bara visste hur mycket fördelar det tillför din kropp. Några av sakerna är:
 
♦ Den renar din lever från toxiner och tungmetaller
 
♦ Låter din lever återskapa friska leverceller
 
♦ Innehåller viktiga saltgrupper som har förmåga att dra gifter och tungmetaller ur hjärnan
 
♦ Innehåller viktiga saltgrupper som renar hjärnans neurotransmittrar och därmed ökar signalstyrkan dem emellan
 
♦ Återställer magsyrabalansen vilket ger en mycket mer effektiv matsmältning och ett ökat näringsupptag
 
♦ Ersätter förlorade elektrolyter och balanserar kroppens Natrium/Kalium-nivåer. Kaliumjoner inne i våra celler sköter tillsammans med natriumjoner, som huvudsakligen finns i vätskor utanför cellen, vätskebalansen i vår kropp – oerhört viktigt för ditt välmående och för hur kroppen kan tillgodogöra sig och använda det vatten som du dricker.
 
Sellerijuice strider mot kraftiga antiinflammatoriska egenskaper. Det betyder att det är mycket fördelaktigt för personer som lider av kroniska och mystiska sjukdomar inklusive tillstånd märkta "autoimmuna". Hashimoto's thyroidit, reumatoid artrit (RA), fibromyalgi, myalgisk encefalomyelit / kronisk trötthetssyndrom (ME / CFS), Lyme-sjukdom, migrän, yrsel, celiaki, irritabelt tarmsyndrom (IBS), diabetes, psoriasis, eksem, akne, lupus, Guillain-Barré syndrom, sarkoidos, Raynauds syndrom, Ménière's sjukdom, gastroesofageal refluxsjukdom (GERD), gikt, bursit, uppblåsthet, tarmkramper, distans, surt återflöde, förstoppning, rastlös bensyndrom, stickningar, domningar - alla dessa symtom och sjukdomar är mysterier för medicinska samhällen, även om de har namn. Deras verkliga orsaker är ännu inte kända av medicinsk forskning och vetenskap.
 
Fler som juicar mycket hemma? Jag blev helt sjukt törstig av att skriva det här inlägget så jag måste nog gå ner och plocka fram min juicecentrifug nu he he. Ha en fortsatt fin och solig dag nu så höres vi snart igen! Stor kram ..
juice - juicecentrifug - selleri - sellerijuice