En enkel (men lyxig) mellis eller frukost

Jag tycker om att variera min frukost och ibland så skriker även kroppen efter mellis och då är detta ett toppen alternativ likaså som frukostalternativ. Det bästa av allt är att det även känns lite lyxigt.. 
 
Det enda du behöver göra är att varva kvarg (jag gillar Arlas naturella på hink bäst) med nötter, (dina favoriter, själv använder jag hasselnötter & valnötter i just detta glas), kokosflakes,  honung, kanel och färska hallon. Sen toppar jag även glaset med mer nötter, kanel, honung, hallon samt så addar jag mer än gärna några cashewnötter som är doppade i mörk choklad. Asså det är sååå gott! Hade jag haft fler hemma hade jag även varvat glaset med det..
 
Ibland när jag blandar i ordning en egen nötblandning så det finns färdigt till kvarg etc så kan jag hacka ner lite såna nötter med mörk choklad på som köps från naturgodiset. Asså det är verkligen att rekommenderas.. Men det ska så klart inte vara hur mycket som helst, bara så man får en liten touch av dom. Det är ju inte direkt Lördag hela veckan.
 
Dagens enkla tips, hoppas du gillar det ( = gilla knappen under inlägget ).
 
frukost - kvarg - mellis - mellistips - nötter
2
Paulina

Vad gott det ser ut 😍

paulinageidenmark.devote.se

Svar: Tack finis och ha en fin kväll :)
Linda

FSHD Daniel

Jag tycker det ser mycket gott ut. Bra tips! :)

Svar: Det är riktigt gott. Hoppas du kommer testa det själv :). Tack!
Linda