Onsdagens bästa - Rökta räkor, Aioli & Bubbel

 
Var iväg och jobbade några timmar på eftermiddagen och sen hade jag faktiskt planerat att äta rökta räkor och dricka lite bubbel till kvällen. Räkorna handla jag in för kanske en vecka sen och det är bara några dagar kvar på BF så dom måste ätas upp och bubblet öppnade jag i Lördags medans jag bakade bullar (asså så bra kombo 😉) och jag drog knappast i mig en flaska själv så därför tänkte jag att jag tar nått glas till räkorna ikväll.
 
Nej men det här är min nya grej, rökta räkor. Mums vad gott. Fick det hemma hos min vän Lina förut och jag var såld direkt. Hur kan jag ha jobbat i en delikatessdisk/fiskdisk så många år och aldrig tyckt om det då!? Det är för mig en gåta men kroppen ändrar sig hela tiden vad man tycker om eller inte så man kan inte bli förvånad heller.
 
Jag har faktiskt köpt hem rökta räkor manuellt från en fiskdisk för några veckor sen men dom var inte alls lika goda som dessa. Är inte det helt sjukt? Dom här är inköpta på jobbet (ICA), i vakuumpackade förpackningar och det då ingår aioli. Asså dom rökta räkorna är SÅ GODA! Ica´s egna.. Tips och en rekommendation på det.
 
Onsdagens bästa med andra ord, man måste sätta lite guldkant på vardagen emellanåt. Nu ska jag fortsätta mumsa på mina räkor innan min katt Ellie slukar skålen 😉. Ha en fortsatt fin kväll, kram.
guldkant - icasegna - onsdag - röktaräkor